9/08/2008

ხორცის სოუზი

კულინარიის განყოფილების უქონლობამ დიდ სტრესში ჩამაგდო და მომიწია სოუზის ყოველგვარი მითითების გარეშე გაკეთება )) მაგრამ გემრიელი გამოვიდა.

მოვხარშე ხორცი, პატარაზე დაჭრილი (ძალიან პატარაზეც არა, აის ადრაც საშუალო მწვადის ნაჭრის ნახევრები რა) კაი ხანს ვხარშე დაბალ ცეცხლზე რა, მერე ჩავყარე ოთხკუთხედებად დაჭრილი კარტოფილი, კარტოფილი რომ მოიხარშა - ხახვი (ასევე წვრილად დაჭრილი), სადღაც 5 წუტში - დახეხილი პამიდორი. მერე ისევ დაბალ ცეცხლზე ვამყოფე და ბოლოს რა თქმა უნდა, მწვანილი (ქინძი, პეტრუშკა) და ნიორი, და წიწაკა.

პირველად გავაკეთე ცხოვრებაში : )

ნიუანსებს მომდევნო გაკეთებაზე დავამუღამებ. ისე საკაიფო იყო, ხორციანის პონტშიც გამისწორდა და წვნიანის პონტშიც.

1 comment:

მარიამ ბლანკი¹³ said...

mmmm magas schirdeba kidev patara detaliii....

rom gadmosxav tefshshi :) rame advilad dnobadi yvela unda moaxexo....

palchiki abliJeS :) nu axla zalian cvnianivit tu araa da ufro souzivitaa