რეცეპტი ვნახე ფორუმზე მრავალ კარტოფილის შეწვის რეცეპტთა შორის.
კარტოფილს გავთლით ჩვეულებრივად, დავჭრით თხლად და შემდეგ ჩვეულებრივად ვწვავთ ზეთში.
მერე მოვაყრით მარილს და შავ პილპილს.
ჩემი ეჭვით მოხრაკული ხახვიც მოუხდება ვისაც უყვარს.
პ.ს. პილპილი მოაყარეთ ბოლო ამოტრიალებისას. მე თავიდანვე შევურიე შეწვამდე და არ გამოვიდა კარგი. ხახვი უკვე დაბრაწულს დააყარეთ. თორემ დარბილდება კარტოფილი.
შემწვარი ვიდზე ძაან ბანძი გამოვიდა და შეუმწვარის სურათს დავდებ.
2 comments:
pilpili ar vici mara svanuri marili mag ugergilo (chemi hzrit) "bliudas " rasac shemcvari kartofili qvia zeciurs xdis.
პრივეტ :)
არ ვიცი გაგისინჯავს თუ არა გაუფცქვნელი კარტოფილის შეწვა? წვრილად მრგვლად უნდა დაჭრა და ისე შეწვა.... უუუუუუუუუმაგრესია!!!!
Post a Comment