12/10/2008

ბეკონის ხრაკული

არაფერი განსაკუთრებული , რაც იყო იმით გავაკეთე და კაი გამოვიდა.
საჭიროა :
თხლად დაჭრილი ბეკონი ერთი შეკვრა
არაჟანი პატარა ქილა
სუნელები (გემოვნებისამებრ)
კვერცხი

ძალიან წვრილად დავჭერი ბეკონი დავყარე ცხელ ტაფაზე (უცხიმოდ რადგან ბეკონს თავისი აქვს) დავიწყე ხრაკვა მანამდე არაჟანს გადავურიე სუნელები .
ბეკონი რომ მოიხრაკა დავათხლიშე კვერცხი გადავურიე და დავბრაწე, ბოლოს კი ზემოდან გადავუსვი სუნელებიან არაჟანი და ცოტა ხანი გავაჩერე ტაფაში.

უგემრიელესი და უნოყიერესი გამოდის, თანაც სულ რაღაც 5 წუთი უნდა :)