5/26/2008

ყაბაყბაყი

მოკლედ ესეიგი დღეს მივირთვი ყაბაყი და გაცნობთ მის უმარტივეს და უგემრიელეს მომზადების ხერხს!

გვჭირდება:
5 ცალი საშუალო ყაბაყი
ფქვილი და საფანელი (ანუ კატლეტის ორცხობილა)
ზეთი
პილპილი და მარილი

რა ხდება :
ვჭრით ყაბაყუმას მრგვლებად და თხლად იმდენად რომ არ დარჩეს შიგნით რბილი შეწვისას, ვამარილებთ გემოვნებით, ვავლებთ ფქვილსა და საფანელში, ვაცხელებთ ზეთს და შეწვის დროს ვაყრით პიპილს სურვილისამებრ. ყაბაყი სწრაფად იწვება ამიტომ მეთვალყურეობა უნდა.


რჩევა- შესაძლებელია ასევე კვერცხში ამოვლება თუ გინდათ რომ მოყიყლიყო რაღაც მიიღოთ :)

რჩევა- ძალიან გემრიელია მაიონეთან და არაჟანთან ერთად :)

No comments: