ხახვი
ნიორი
მწვანილი (ქინძი, პეტრუშკა)
სუნელები (გემოვნებით)
წიწაკა, მარილი - ტოჟე გემოვნებით
სოკო კონსერვის
ესე იგი, უადვილესია - ვშუშავთ ხახვს, მე ნიორს და მწვანილს ხახვთან ერთად ვშუშავ ხოლმე - არომატისთვის - ან შეგიძლიათ ბოლოსკენაც ქნათ, მერე ვყრით ტაფაზე კონსერვის სოკოს, და ერთიანად ვთუშავთ ამ ყველაფერს, + სუნელები.
ძალიან გემრიელია როგორც არაჟანთან, ასევე მაიონეზთან ერთად.
უხდება პამიდორი.
ვარიაციები:
- შეიძლება ბოლოსკენ დაემატოს ათქვეფილი კვერცხი.
- ან წვრილად დაჭრილ სოსისთან/ძეხვთან ერთად გაკეთდეს.
ორივე ნაცადი მაქვს, ორივე ასწორებს.
1 comment:
ე რა მაგარაი კი არ მომსვლია ტავში არასოდეს მეშუშა კონსერვი სოკო :)
Post a Comment