4/08/2008

ბრინჯი - გარნირად

ვიღებთ გრძელ ბრინჯს და ვავლებთ ბრინჯს ასე 3 ჯერ მდუღარე წყალს.
გადავავლებთ, დავდგამთ 5 წუთით, გადავასხამთ. - ასე 3-ჯერ.

მერე ავიღებთ უკვე სახარში რაოდენობის წყალს.
დუღილს რომ მიაღწევს, დავაყრით გალინა ბლანკას ბულიონს, ნებისმიერ სამ ცალს და დავაცლით ჩაშრობას.
რომ მოიხარშება გადმოვყრით დიდ ლანგარზე და ვაყრით გემოვნებით პილპილს, უცხო სუნელსა და ზაფრანას.

ეს თავისთავად ძალიან გემრიელია.
არაჟნთან ერთად - ფანტასტიური.
შესაძლებელია გამოვიყენოთ შემწვარი ქათმის გარნირად.

No comments: