რეცეპტისათვის საჭიროა -
- ერთი კალვე ”Light”,
- 200გრ კარაქი,
- 2 კვერცხი,
- 2 ჭიქა შაქარი,
- ერთ ჩ.კ სოდა + ძმარი,
- ვანილი,
- დარიჩინი
- 4-5 ჩაის ჭიქა ფქვილი (ამას შეატყობთ ცომის წებოვნების მიხედვით, არ უნდა იკრავდეს ხელს ძალიან)
დაიწყებთ ათქვეფას შემდეგი თანმიმდევრობით : კვერცხი+ შაქარი, მდნარი კარაქი, სოდა+ძმარი, დარიჩინ+ვანილი, მაიონეზი,და ბოლოს ფქვილი.
სულ ესაა მერე დააგდებთ მაგიდაზე , ფქვილმოყრილ მაგიდაზე , გააცხელებთ ღუმელს, გაცხიმავთ ”ჟაროვნიას” ან ტაფას დადებთ ზედ როგორ პოზა ფორმაშიც გინდათ ცომს და 200 გრადუსზე 15-20 წუთი აცხობთ :)
შეგიძლიათ სურვილისამებრ დაამატოთ შიგთავსი მურაბის, ჯემის ან შოკოლადის სახით.
Version 1
Version 2
No comments:
Post a Comment