2/23/2009

ვერმიშელი

Tip: ეს რეცეპტი ზუსტად იგივეა რაც ჩორვენს უწერია წინა პოსტში მაგრამ მე მოვშუშე არაჟნის გარეშე და უკვე მოშუშულს თეფშზე დავუმატე არაჟანი.

ვერმიშელს ვშუშავთ ტაფაზე ძაალიან დაბალ ცეცხლზე და თან ვურევთ განუწყვეტლივ.

როდესაც შეყავისფრდება, ვასხამთ წყალს ისე რომ დაიფაროს და ვხარშავთ ამ წყალში. (თავზე ვაფარებთ ტაფას). ვამატებთ მარილს.
 როდესაც ჩაიხარშება ვიღებთ თეფშზე. გემრიელია არაჟნით ან კეჩუპით.

No comments: