7/03/2008

პიკანტური ტოსტი

ტოსტისათვის აუცილებელი მასალა:

დაჭრილი პური (swiss baker-ის ჯობია)
ვიოლა წასასმელი(მდნარი ყველი)
მარწყვი ცოცხალი
ალუბალი ცოცხალი ან დაშაქრული
ცხიმი (კარაქი ან ზეთი )

მომზადების წესი #1
ვხუხავთ(ვბრაწავთ) პურებს ტაფაში ცხიმზე გადმოგვაქვს ქაღალდის ხელსახოცზე დასაწრეტად, რომ გაგრილდება და დაიწრიტება ვუსვამთ საშუალო ფენა ვიოლას და ზედ ვაწყობთ შუაზე გაჭრილ მარწყვს ან ალუბალს .
გემრიელად მიირთმევა ჩაისთან ერთად

მომზადების წესი #2

ვხუხავთ პურს სპეციალურ ელექტრო ტოსტერში და სანამ თბილია პური ვუსვამთ ვიოლას , ვჭრით წვრილად ალუბალს ან მარწყვს და ვაყრით პურს.
გემრიელად მიირთმევა ჩაისთან ერთად .


Tip: ვისაც არ უყვარს ვიოლა შეუძლია არაჟანი გამოიყენოს ასევე ძალიან გემრიელია!

Bon Apetit!

5 comments:

Toto said...

ვაუ ეს მარწყვის და ალუბლის იდეა ძალიან ინტერესნო, ერთხელ მშიერი და მარტო რო დავრჩები სახში ნადო პოპრობოვაწ ;)

m i r a m a x said...

ისა და რეცეპტები საიდან? :)

Sweet said...

მე პირადად რასაც სახლში ვაკეთებ ახალს იმის რეცეპტს ვდებ. :)

დედისგან :)

მარიამ ბლანკი¹³ said...

me vigoneb :) an arsebuls vasxvafereb :D

ziritadad es eqsperimentebis shedegebia

m i r a m a x said...

ყოჩაღ თქვენ :)

დრო რომ მექნება ამოვირჩევ რამე საინტერესოს და ვცდი მეც ;)ყოჩაღ თქვენ :)

დრო რომ მექნება ამოვირჩევ რამე საინტერესოს და ვცდი მეც ;)