ტოსტისათვის აუცილებელი მასალა:
დაჭრილი პური (swiss baker-ის ჯობია)
ვიოლა წასასმელი(მდნარი ყველი)
მარწყვი ცოცხალი
ალუბალი ცოცხალი ან დაშაქრული
ცხიმი (კარაქი ან ზეთი )
მომზადების წესი #1
ვხუხავთ(ვბრაწავთ) პურებს ტაფაში ცხიმზე გადმოგვაქვს ქაღალდის ხელსახოცზე დასაწრეტად, რომ გაგრილდება და დაიწრიტება ვუსვამთ საშუალო ფენა ვიოლას და ზედ ვაწყობთ შუაზე გაჭრილ მარწყვს ან ალუბალს .
გემრიელად მიირთმევა ჩაისთან ერთად
მომზადების წესი #2
ვხუხავთ პურს სპეციალურ ელექტრო ტოსტერში და სანამ თბილია პური ვუსვამთ ვიოლას , ვჭრით წვრილად ალუბალს ან მარწყვს და ვაყრით პურს.
გემრიელად მიირთმევა ჩაისთან ერთად .
Tip: ვისაც არ უყვარს ვიოლა შეუძლია არაჟანი გამოიყენოს ასევე ძალიან გემრიელია!
Bon Apetit!
5 comments:
ვაუ ეს მარწყვის და ალუბლის იდეა ძალიან ინტერესნო, ერთხელ მშიერი და მარტო რო დავრჩები სახში ნადო პოპრობოვაწ ;)
ისა და რეცეპტები საიდან? :)
მე პირადად რასაც სახლში ვაკეთებ ახალს იმის რეცეპტს ვდებ. :)
დედისგან :)
me vigoneb :) an arsebuls vasxvafereb :D
ziritadad es eqsperimentebis shedegebia
ყოჩაღ თქვენ :)
დრო რომ მექნება ამოვირჩევ რამე საინტერესოს და ვცდი მეც ;)ყოჩაღ თქვენ :)
დრო რომ მექნება ამოვირჩევ რამე საინტერესოს და ვცდი მეც ;)
Post a Comment