ვხრაკავთ ხახვს, ვაყრით ბადრიჯანს, ასე ოთხკუთხედებად დაჭრილს და ვთუშავთ ცოტა ხანი. მერე ზემოდან მრგვლად დაჭრილი პამიდორი და ცოტა ბულგარული. და უამრავი მწვანილეულ-სუნელეულობა, ნიორი.
ბადრიჯანს ჰგავს, მაგრამ მსუბუქია - კარტოფილის უქონლობის გამო. მოკლედ, ბადრიჯანია რა : )) მიყვარს!
გემრიელია როგორც მაშინვე, ასევე გაცივების შემდეგ, ასევე მეორე დღეს საჭმელად.
4 comments:
აუ რაღაც კითხვა მაქვს :
ეს ბადრიჯანი უნდა შეწვა თავიდან? და პამიდორი და რაღაცეებიც უნდა მოითუშოს თუ უმი? :უსერ:
შეგიძლია შეწვა და ისე გააკეთო შეგიძლია უმად. მე უმად ვაკეთებ და კაი გამოდის... :)
მადლობა მარი :)
ამას ვეძახი ტაფის აჯაფსანდალს, ძალიან გემრიელიაა! ბადრიჯანს ვთლი და ისე ვაჭრი, უფრო გემრიელი გამოდის.. პამიდვრის ნაცვლად ტომატის წვენს ვუშვები !
Post a Comment