6/08/2008

ბადრიჯანი

ვხრაკავთ ხახვს, ვაყრით ბადრიჯანს, ასე ოთხკუთხედებად დაჭრილს და ვთუშავთ ცოტა ხანი. მერე ზემოდან მრგვლად დაჭრილი პამიდორი და ცოტა ბულგარული. და უამრავი მწვანილეულ-სუნელეულობა, ნიორი.

ბადრიჯანს ჰგავს, მაგრამ მსუბუქია - კარტოფილის უქონლობის გამო. მოკლედ, ბადრიჯანია რა : )) მიყვარს!

გემრიელია როგორც მაშინვე, ასევე გაცივების შემდეგ, ასევე მეორე დღეს საჭმელად.

4 comments:

trouble said...

აუ რაღაც კითხვა მაქვს :
ეს ბადრიჯანი უნდა შეწვა თავიდან? და პამიდორი და რაღაცეებიც უნდა მოითუშოს თუ უმი? :უსერ:

მარი said...

შეგიძლია შეწვა და ისე გააკეთო შეგიძლია უმად. მე უმად ვაკეთებ და კაი გამოდის... :)

trouble said...

მადლობა მარი :)

Anonymous said...

ამას ვეძახი ტაფის აჯაფსანდალს, ძალიან გემრიელიაა! ბადრიჯანს ვთლი და ისე ვაჭრი, უფრო გემრიელი გამოდის.. პამიდვრის ნაცვლად ტომატის წვენს ვუშვები !